30/05/202312:07

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και ο Στέλιος Νικολετάκης- Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» για το Τοπικό Συμβούλιο Μανολάδας

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» για το Τοπικό Συμβούλιο Μανολάδας

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και ο Στέλιος Νικολετάκης

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μανολάδας βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Στέλιος Νικολετάκης. Ο κ. Νικολετάκης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!


Νικολετάκης: «Αποδεδειγμένη η προσφορά του Δημάρχου»

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Στέλιος Νικολετάκης.

Γ. Λέντζας: «Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Νικολετάκης στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Στέλιος Νικολετάκης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα