01/06/202313:00

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Σ’ αγαπώ από τα βάθη του εγκεφάλου μου!- Με επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση στο Θέατρο Απόλλων (photos)

Μια ξεχωριστή επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στο θέατρο “Απόλλων ” Πύργου. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ.  Μαριγούλα Μαργαρίτη, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία  παρουσίασε τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη μαγεία που τον διέπει.  Στο τέλος, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ παρουσίασαν μουσικοκινητικά δρώμενα με  θέμα την αγάπη, οι οποίοι μας συγκίνησαν ιδιαίτερα και  καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Το σχολείο μας λειτουργεί πάντα στο πλαίσιο της αγάπης,  που είναι ο  κεντρικός πυρήνας λειτουργίας του.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που μας τίμησαν με την  παρουσία τους στηρίζοντας την προσπάθεια των μαθητών μας. Μεταξύ αυτών ο π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου,  ο π. Victor Kopylov, οι  βουλευτές κ. Καλαματιανός και κ. Κατρίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.  Κοτσώνης και κ. Βγενόπουλος,η διοικήτρια του νοσοκομείου Κρεστένων κ.  Παπαδόπουλου, ο τέως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.  Δημητρέλλος, η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού κ. Καλαντζή, η  πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ κ. Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΕΚ κ. Μπόμπας, ο Διευθυντής ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ  “Διάπλασις” κ. Βασιλείου, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολλοί φίλοι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους καθώς επίσης και αυτούς  που ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δε τα κατάφεραν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Αποστολόπουλο για τη δωρεάν κάλυψη των  ηχητικών αναγκών και το Δήμο Πύργου για την παραχώρηση του θεάτρου.

Την εκδήλωση οργάνωσαν οι εξαίρετοι εκπαιδευτικοί Χριστοφορίδου  Κατερίνα,  Αιμιλία Παπαντωνίου,  Μίνα Μουρτεζά, Δημουλιά Λευκή,  Σωτηρόπουλος Γιώργος, Μάγδα Κρητικού, Αλίκη Διαμαντοπούλου, Αχτύπη  Κυριακή, Κωνσταντάκος Ιωάννης, Καρατζιά Δήμητρα, Παπαηλίου Βάσια και  συντόνισε η Διευθύντρια του σχολείου.

eeeek ekdil apol 2

eeeek ekdil apol 3

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα