19/06/201916:55

Άμεση παρέμβαση Αυγερινοπούλου για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Βαρθολομιό

Άμεση ήταν η παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτού Ν.Δ Ηλείας Δρ. Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου  στο ζήτημα της πιθανής διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματος  Εθνικής Τράπεζας Βαρθολομιού.

Η υποψήφια βουλευτής, αφού ενημερώθηκε για το φλέγον αυτό ζήτημα από τους κατοίκους της περιοχής, παραβρέθηκε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο  Πηνειού περί του θέματος. Κατά το Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε ότι  η έλλειψη ανάπτυξης στην περιοχή  Βαρθολομιού καταλήγει σε μειωμένη οικονομική δραστηριότητα η οποία συντελεί και στην απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος.

Η περιοχή του Βαρθολομιού έχει ανάγκη περισσότερης υποστήριξης και μιας καλύτερης αναπτυξιακής πολιτικής για τον τόπο.

Η κα Αυγερινοπούλου επικοινώνησε άμεσα με το τμήμα δικτύων καθώς και με τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας παρεμβαίνοντας ώστε να διατηρηθεί το υποκατάστημα στο Βαρθολομιό και να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην περιοχή μας κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Το επόμενο βήμα –όπως ανέφερε η υποψήφια βουλευτής- είναι η συνάντηση με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας η οποία γα γίνει άμεσα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα