Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ μίλησε για το αυριανό (31/3) εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου:
Για το πως παίζει η Γεωργία και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η Εθνική: «Η ομάδα της Γεωργίας θα παραταχθεί με νέο προπονητή, τον Σανιόλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Μπάγερν. Έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και προσπαθεί να ενσταλάξει όλες τις ιδέες του στην ομάδα που προπονεί. Είναι μια ομάδα που παίζει συμπαγές ποδόσφαιρο, γρήγορο ποδόσφαιρο και ειδικά όταν παίρνουν την μπάλα στα πόδια τους. Έχουν γρήγορους παίκτες μπροστά και γι΄ αυτό όταν χάνουμε την μπάλα θα πρέπει να βρισκόμαστε στη σωστή θέση, ώστε να την επανακτούμε. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να μικραίνουν τους χώρους, ώστε να αποτρέπουν τους κινδύνους. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, οπότε πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».
Για τα χαρακτηριστικά του Μπακασέτα: «Ο Τάσος είναι το καλό παράδειγμα. Ηγείται των ποδοσφαιριστών τόσο με το παιχνίδι του όσο και με την συμπεριφορά του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος ηγείται τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι από τους ηγέτες της ομάδας. Όπως ξέρουμε δεν υπάρχει μόνο ένας ηγέτης ή μόνο ένας αρχηγός. Αυτή τη στιγμή βγαίνει μπροστά ο Τάσος και μπορώ να πω ότι κουβαλάει την ευθύνη με τον σωστό τρόπο»
newsit.gr