18/06/201916:26

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Οι μαθητικές συναυλίες για τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς στον Απόλλωνα

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Οι μαθητικές συναυλίες με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου.

Στο διήμερο των μουσικών εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί  ένα μικρό δείγμα από την δουλειά και την πρόοδο των σπουδαστών  της χρονιάς που πέρασε. Οι συναυλίες περιλαμβάνουν σπουδαστές των τμημάτων και σχολών: Ελαφρύ Τραγούδι, Φλάουτο, Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Μπουζούκι, Σαντούρι που είναι ένα μέρος αυτών που λειτουργούν στο Ωδείο καθώς και την Παιδική – Εφηβική Χορωδία του.

Ο Μουσικός Σύλλογος «Ορφεύς» – Ωδείον Πύργου, συνεχίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης 87 χρόνων στη μουσική εκπαίδευση της πόλης με πολύ αγάπη για τα παιδιά της, προσκαλεί όλους τους φίλους της μουσικής  στις συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου – Παράρτημα Πύργου, ώστε να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των σπουδαστών με το χειροκρότημα, δίνοντας τις ευχές μας για Καλό και Ξεκούραστο Καλοκαίρι.

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου ανοίγει τις πύλες του πάλι την   1η Σεπτεμβρίου 2019 και περιμένει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της μουσικής για να ξεκινήσει  με  όρεξη και μεράκι μια ακόμα νέα δημιουργική σχολική χρονιά!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα