28/09/202116:05

Επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για παράταση της Δράσης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για παράταση της Δράσης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

 

Με ορατό τον κίνδυνο να βρεθούν πολλοί δικαιούχοι εκτός της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ», λόγω τεχνικών προβλημάτων στην πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, σύμφωνα με πληθώρα σχετικών αιτημάτων από δυνητικούς δικαιούχους, το Επιμελητήριο Ηλείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Α’ Αντιπροέδρου, κ. Κωνσταντίνου Λεβέντη, απευθύνθηκε μέσω επιστολής, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, ζητώντας την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων.

 

Η επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

 

Με την παρούσα αναφερόμαστε στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» η οποία στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η Τετάρτη 29/9/2021, χωρίς να προβλέπεται παράταση σύμφωνα με την πρόσκληση.

Ωστόσο, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχή από επιχειρήσεις της Ηλείας και κατόπιν πληθώρας αιτημάτων που έχουμε δεχτεί από δυνητικούς δικαιούχους, οι οποίοι αναφέρουν πως τεχνικές δυσλειτουργίες στην πλατφόρμα δημιουργούν δυσκολίες κατά την υποβολή της αίτησης, παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημα του Επιμελητηρίου Ηλείας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής για χρονικό διάστημα πέραν του μηνός.

Προσδοκώντας στην ικανοποίηση του αιτήματός μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση,

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα