24/03/202316:56

Ηλεία: Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Τραγανό- Πυρκαγιά και σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην ΤΚ Εφύρας Πηνείας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σήμερα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Τραγανού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στο σπίτι  αλλά ευτυχώς απετράπει απο την ισχυρή δύναμη των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών που έσπευσε στο σημείο η ολοκληρωτική καταστροφή της μονοκατοικίας. Κάταστράφηκαν απο τις φλόγες δύο δωμάτια και ένα τμήμα της στέγης της μονοκατοικίας.

Συγκεκριμένα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 8 άνδρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα και μάλιστα αρχικά απομάκρυναν απο την οικία στο εσωτερικό της φιάλες υγραερίου που εντόπισαν και στη συνέχεια προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Επισημαίνεται πως ο Βουλγαρικής υπηκοότητας κάτοικος της; μονοκατοικίας δεν κινδύνευσε καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς.

 

Και δεύτερη φωτιά ξέσπασε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική περιοχή της Εφύρας στην Πηνεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η πυρκαγιά που ξέσπασε τις μεσημεριανές ώρες σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην ΤΚ Εφύρας στην Πηνεία και στο σημείο έχουν σπεύσει απο την πρώτη στιγμή και επιχειρούν 10 άνδρες με 5 οχήματα απο την Πυριοσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Μέχρι στιγμής εκτιμάται πως έχουν καεί απο τις φλόγες περισσότερα απο 8 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα