17/12/201909:03

Ηλεία: Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη η καλοκαιρία με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή

Συνεχίζεται και σήμερα η καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια. Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη, για την Πάτρα, προβλέπεται αίθριος καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς. Ωστόσο θα επίπεδα υγρασίας παραμένουν υψηλά και θα φθάσουν μέχρι 95% (τις βραδινές ώρες).

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και αύριο τετάρτη.

Αναλυτικά ο καιρός:

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες, σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ασθενείς ανέμους και τοπικά στα Δωδεκάνησα με μέτριες εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, όσον αφορά τις μέγιστες τιμές της.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου), 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα