21/06/201913:04

Λαϊκή Ενότητα Ν. Ηλείας: Ποιοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο του Νομού- Ανανέωση κατά 75%

Η παρουσία της νεολαίας στο ψηφοδέλτιο δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Με πείσμα και αποφασιστικότητα δίνουμε και αυτή τη μάχη χωρίς βήμα πίσω. Δίνουμε τη μάχη υπό δυσμενείς όρους και σε κλίμα έντονης πόλωσης.

Υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και εντιμότητα τα συμφέροντα του λαού μας. Οι πολιτικές λιτότητας και επιτροπείας δεν είναι αναπόφευκτες ούτε μοιραίες. Υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι η πολιτική της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της εξόδου από την κρίση προς όφελος του λαού και της χώρας. Η ΛΑΕ γι’ αυτήν αγωνίζεται και ζητά τη στήριξή σας.

Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε εμπόδιο στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υπηρετούν τα μνημονιακά κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και οι περί αυτών, και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Παλεύουμε για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας και του δημόσιου πλούτου της χώρας που ξεπουλιέται καθημερινά στους τοκογλύφους, παλεύουμε ενάντια στο ξεπούλημα της ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση του νερού. Καλούμε τους συμπολίτες μας, να μας στηρίξουν και να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι οι εκπρόσωποί μας  τιμούν με συνέπεια, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια όσα υπόσχονται, αυτό το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά με τους αγώνες μας.

Είμαστε δύναμη ενότητας και συνεργασίας και στην Αριστερά και στα κινήματα.

Λέμε όχι στα μνημόνια, όχι στη λιτότητα, όχι στο ευρώ, όχι στην Ε.Ε. Η έξοδος μας από την ευρωζώνη και το ευρώ αποτελεί ελπιδοφόρα λύση.

Έτσι ανυπότακτοι-ασυμβίβαστοι και συνεπείς ζητάμε τη στήριξή σας.

Οι υποψήφιοι για το νομό είναι:

Βαμβακά Παναγιώτα-Ηθοποιός

Καραμάνη Ελένη-Λογίστρια, Ελ. Επαγγελματίας

Κουής Χρήστος-Θεατρολόγος Άνεργος

Παπιώτης Δημήτρης-Οικοδόμος

 

Λαϊκή Ενότητα Ηλείας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα