04/11/202010:34

Πήλιο: Μυστήριο με γυμνό και χτυπημένο άνδρα μέσα σε Ι.Χ.

O 48χρονος διανυκτέρευσε σε ψυχιατρική κλινική στην Κατερίνη

Σε ψυχιατρική κλινική στην Κατερίνη διανυκτέρευσε ένας 48χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε γυμνός, χτυπημένος και σε κατάσταση σοκ, μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας smart σε ερημική περιοχή του Πηλίου, τρέμοντας φοβισμένος και χωρίς να είναι σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη!

Υλοτόμοι που εργάζονταν στο δάσος πάνω από το μοναστήρι της Μακρινίτσας, εντόπισαν τον 48χρονο γυμνό και με εκδορές στο σώμα που έδειχναν ότι ίσως περιπλανήθηκε στο δάσος και προσπάθησαν να του μιλήσουν, αλλά εκείνος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Έτσι, τον σκέπασαν με κουβέρτες καθώς κινδύνευε να πάθει υποθερμία και τον μετέφεραν στη Μακρυνίτσα όπου τον περίμενε ασθενοφόρο, ενώ ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος του έκαναν ερωτήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση στο βουνό, αλλά δεν έδινε καμία απάντηση. Μόνο όταν έφτασε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι ζει στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το όνομα της αδελφής του που μένει, η οποία ενημερώθηκε και πήγε να τον παραλάβει. Ο 48χρονος επρόκειτο να εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα