06/05/202018:19

Πύργος: Δήλωση-αποχαιρετισμός Παν. Παναγούτσου με ολοκλήρωση της ενασχόλησής του στα διοικητικά του Πανηλειακού

Μετά από μια εξαντλητική σεζόν κι ως ένα από τα ελάχιστα άτομα σε αυτήν που σήκωσαν βάρος στη λειτουργία του Πανηλειακού, ο Πάνος Παναγούτσος, μέλος της αντίστοιχης επιτροπής που συστάθηκε πέρσι το καλοκαίρι κι είχε και θέση Γενικού Αρχηγού στην ομάδα το διάστημα αυτό, με δημόσια γραπτή του επιστολή, έκανε έναν απολογισμό – αποχαιρετισμό.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν στα αγωνιστικά, και ξεκαθαρίζοντας ήδη ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και παρουσία σε οποιαδήποτε φιλολογική συζήτηση ή σχετικό σενάριο γύρω από το όποιο μέλλον του Πανηλειακού.

Η δήλωση του (γνωστού ήδη από τα παλιά χρόνια γύρω από την ως τότε συνεχή ενασχόληση του με την ομάδα ως ενεργός κι οργανωμένος φίλαθλος της) Π. Παναγούτσου αναφέρει:

«Κάποια ταξίδια, σου δείχνουν που μπορείς να φτάσεις…

Κάποιοι προορισμοί θα είναι το προσωπικό σου στοίχημα…

Μια ποδοσφαιρική χρονιά , μια χρονιά που ξεκίνησε από το “μηδέν” χωρίς καθόλου χρήματα, χωρίς τίποτα, και όμως κάποιοι ελάχιστοι θέλησαν να τα βάλουν με τον ίδιο τους τον εαυτό…, να κρατήσουν όρθιο κάτι που ήταν ιστορικά μεγάλο αλλά υπαρκτά νοσηρό…..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα τους ποδοσφαιριστές μου για τα όσα πέρασα μαζί τους!!!

Τον Κώστα Λούσκο για όσα έκανε και για τις τόσες ώρες περάσαμε δουλεύοντας εντός και εκτός γηπέδου. Τον Γιώργο Μώρο που σταθερά πρόσφερε για αυτό που είναι για αυτόν τρόπος ζωής. Τον καλό φίλο Σπύρο Αντωνόπουλο, τον Σάκη Θεοδωρακοπουλο που υποστήριξε όλο αυτό μέχρι τέλους και συνεχίζει!!! Τον γυμναστή Χρήστο Παπαζώη, τον δικό μου Χρήστο…

Τον κύριο Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Αντώνη Κανελλόπουλο που έτρεξε για πολλά θέματα …

Τον Πάνο Αθανασόπουλο που μας …έστυψε στα πλυντήρια του! Τον Μιχάλη, τον Βασίλη, τους λοιπούς της διοίκησης και της αρχικά επιτροπής σωτηρίας της ομάδας. Τον αείμνηστο πρόεδρο Χρήστο Χίτο…!!! Την Αντωνια και την Νικη από το εμπορικό τμήμα.

Όσους οικονομικά στήριξαν από το υστέρημα τους αυτή την ομάδα.

Τους φίλους του ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ηλείας που απλά κατάλαβαν το τι γινόταν φέτος και μας χαμογέλασαν!

Ένα “ευχαριστώ” και σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο για εμένα που στο ξεκίνημα της προσπάθειας μου γέννησε έμπνευση και δύναμη να τον έχει ο Θεός πάντα καλά!!

Το όραμα μου και η ευχή μου είναι η φετινή πορεία να είναι το εφαλτήριο γόνιμης σκέψης στον κατάλληλο χρόνο πέρα από τα όσα βιώνουμε και ουσιαστικά τελειώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για έναν Πανηλειακό που θα πατάει στα πόδια του με οδηγό την ιστορία του…

Έναν Πανηλειακό που δεν θα ζει εγωιστικά εις βάρος της ιστορίας του, απλά για να ζει.

Ένα σωματείο που θα είναι το πρότυπο για τα παιδιά αυτής της πόλης αυτού του νομού…

Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως δεν έχω καμία εμπλοκή σε όσες πιθανόν κουβέντες γίνονται για το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Πλέον η μόνη μου μέριμνα έχει να κάνει για τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της ομάδας από κοινού με τους Θοδωρή Βαγγόπουλο και Σάκη Θεοδωρακόπουλο που πρέπει να αποτελέσει ένα στολίδι για το παρόν και το μέλλον. Για τον Πανηλειακό και για όλη την ποδοσφαιρική Ηλεία.

Με φιλικούς Πανηλειακούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Ν. Παναγούτσος».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα