31/05/202319:41

Το ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” είχε την χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τμήμα της Α’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου (photos)

Είναι όμορφο να έχεις φίλους και να στο δείχνουν έντονα με κάθε σεβασμό!

Το ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” είχε την χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τμήμα της Α’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Στα πλαίσια της ανάδειξης των θεμάτων της αναπηρίας μίλησαν οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ και εκπρόσωπος του Σωματείου Παραπληγικων και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας με σκοπό πάνω από όλα να οικοδομήσουμε μια κοινωνία συμπερίληψης, με σεβασμό στην διαφορετικότητα και με σταθερό σύνθημα “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” μίλησαν στα παιδιά για το έργο που επιτελείται στη δομή και φυσικά τα παιδιά αποδείχθηκαν πιο ώριμα για αυτές τις συζητήσεις από κάθε ενήλικα.

Ακόμα, με τους μικρούς φίλους πραγματοποιήθηκε ένα κοινό καλλιτεχνικό εργαστήρι, παίξαν από κοινού διάφορα παιχνίδια στον αύλειο χώρο του ΚΔΑΠ μεΑ και δροσίστηκαν με τα πρώτα παγωτίνια για αυτό το καλοκαίρι.

Γιατί τα παιδιά αντιλαμβάνονται την ομορφιά παντού και δεν χωρίζουν σε κατηγορίες τους ανθρώπους!

Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ ευχαριστεί τους μικρούς του φίλους, την δασκάλα τους κ. Αγγελική Κουσάβελου και τους εκπροσώπους του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας για την διαρκή υποστήριξή τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα