14/08/202314:56

Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι στην Τ.Κ. Βουλιαγμέννης με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ (photos)

Ισχυρό ψηφοδέλτιο σχηματίζει η παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στην Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης στην Πηνεία.

Ήδη έχουν «κλειδώσει» οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι, που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, και η ανακοίνωση των ονομάτων τους έχει προκαλέσει αίσθηση. 

post-feature-image

Μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη συμπορεύονται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, άνθρωποι καταξιωμένοι, που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις, για να στηρίξουν το χωριό τους.

Μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη στην Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης θέτουν υποψηφιότητα: Ο Αλέξης Γκάτσης, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος που είναι ελεύθερος επαγγελματίας και Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα, ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος που είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ο Σπύρος Κολοβός που είναι πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης και ο Ιωάννης Παναγούλης που είναι συνταξιούχος. 

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμπορευόμαστε με τον Γιάννη Λυμπέρη. Δημιουργούμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο της νίκης, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά» δήλωσαν οι υποψήφιοι, με τον Γιάννη Λυμπέρη να τους ευχαριστεί για την τιμή που του κάνουν να βρίσκονται στο πλευρό του και να τους εύχεται καλό και νικηφόρο αγώνα. 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα