13/08/202316:03

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Νέες προσθήκες υποψηφίων δυναμώνουν ακόμα περισσότερο την παράταξη Χριστοδουλόπουλου

Στο συνδυασμό του υποψήφιου δήμαρχου Ήλιδας ο Δασοφύλακας Δημήτρης Γκρίλλας και ο ιδιωτικός Υπάλληλος Διονύσης Αραπογιάννης

Ο Δασοφύλακας Δημήτρης Γκρίλλας από το Χάβαρι στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου 

Ένας άνθρωπος με ισχυρό αποτύπωμα στην περιοχή του Χαβαρίου, ο δασοφύλακας Δημήτρης Γκρίλλας, ανακοινώνεται υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο».

Ο κύριος Γκρίλλας, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της μεγάλης μας Συμμαχίας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, ανακοίνωσε την συμπόρευσή του με το ψηφοδέλτιο «Νίκης» που δημιουργείται, στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ήλιδας.

Ο Δημήτρης Γκρίλλας ευχαρίστησε τον υποψήφιοι Δήμαρχο για το ενδιαφέρον που επέδειξε για την υποψηφιότητά του, η οποία αφορά στην μεγαλύτερη τοπική κοινότητα του Δήμου, επισημαίνοντας: «Το όραμα του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για αλλαγή των δεδομένων στην περιοχή μου, το Χάβαρι, με έπεισε πλήρως, προκειμένου κι εγώ να πάρω τη μεγάλη απόφαση και με τη συμμετοχή μου στη Συμμαχία, να βάλω το λιθαράκι μου για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μου. Το Χάβαρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μείνει στάσιμο, την ώρα που στην περασμένη πενταετία έως το 2019, είχαν μπει τα θεμέλια για μια νέα αναπτυξιακή πορεία, όπως για παράδειγμα η δημιουργία του δρόμου που ενώνει την τοπική μας κοινότητα με την Αρχαία Ήλιδα. Με τη βοήθεια όλων μας και με την αλλαγή συσχετισμών, η συνθήκη αυτή θα αλλάξει προς όφελος των συνδημοτών μας και των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων στο σύνολο του Δήμου».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χριστοδουλόπουλος, καλωσόρισε στη Συμμαχία τον Δημήτρης Γκρίλλα, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο της προσφοράς, που ως μοναδικό του σκοπό έχει να δει την τοπική κοινότητα Χαβαρίου να αλλάζει εικόνα τα επόμενα χρόνια, μετά τα σημάδια εγκατάλειψης που παρουσιάζει, όπως και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας. «Σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχει ταύτιση απόψεων και η συνεργασία μας, αμέσως μετά και το νικηφόρο αποτέλεσμα του Οκτωβρίου, θα είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα», τόνιζε μεταξύ άλλων ο κύριος Χριστοδουλόπουλος.

Ο ιδιωτικός Υπάλληλος Διονύσης Αραπογιάννης, ένα ακόμα νέος άνθρωπος, συντάσσεται στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Την υποψηφιότητα του ιδιωτικού υπαλλήλου Διονύση Αραπογιάννη ανακοινώνει σήμερα η δημοτική παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», στην τελική ευθεία για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον υποψηφίου συμβούλου για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας και η συμμετοχή του στο συνδυασμό «Νίκης» που δημιουργείται, προκειμένου ο ίδιος ως νέος άνθρωπος και πατέρας δύο μικρών παιδιών, να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στη μεγάλη Αλλαγή.

Ο κύριος Αραπογιάννης ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως νέος άνθρωπος και δημότης της Αμαλιάδας αποφάσισα να συνταχθώ για ακόμα μία φορά στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, αφού κατά την πενταετία του στα ηνία της δημοτικής αρχής έγιναν πολλά βήματα προόδου στο Δήμο μας, που δυστυχώς δεν συνεχίστηκαν την τελευταία τετραετία. Ως μέλη της Νέας Συμμαχίας που δημιουργείται για το αύριο του τόπου μας, πιστεύουμε σε έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο και ανοιχτές πόρτες, προσιτό σε όλους του πολίτες».

Από την πλευρά του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος -καλωσορίζοντας τον νέο υποψήφιο- επεσήμανε την ανάγκη για την ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα κοινά και τις φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες, που μπορούν να φέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα