09/08/202314:39

Ο Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος στην τελετή λήξης του «Ράλλυ Ιονίου» Ιστιοπλοΐας στο Κατάκολο

Ο Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος στην τελετή λήξης του «Ράλλυ Ιονίου» Ιστιοπλοΐας
 Τα πληρώματα των σκαφών που συμμετείχαν στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου που φέτος διοργανώθηκε για 33η φορά, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 6/8 στο Λιμάνι Κατακόλου, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.
 Στους φετινούς αγώνες ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Ράλλυ Ιονίου» μετείχαν 38 σκάφη με συνολικά πάνω από 200 περίπου ιστιοπλόους στα πληρώματα, που είχαν ως αφετηρία τα Τριζόνια στις 30/8, ενώ στο Κατάκολο έγινε η τελετή λήξης καθώς και η απονομή της Γενικής κατάταξης.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
 Την τελετή διοργάνωσε – και με τη συνδρομή του Δήμου Πύργου – ο Λάτσειος Ναυτικός Όμιλος Κατακόλου (ο οποίος διεκδικεί να εκφράσει την ιστιοπλοΐα στην περιοχή και με χαρά και ενθουσιασμό συνέβαλε στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης).
Το κύπελλο της πρώτης παρέλαβε ο κυβερνήτης Ph.Corbett από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Πάλης Κ17, Πύργιου Αρίωνα Κολιτσόπουλου ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή απονομής, καθώς είναι και σερφίστας όπως και μέλος του Λάτσειου Ναυτικού Ομίλου Κατακόλου.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης Θόδωρος Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Κώστας Καραγιάννης, ο εκπρόσωπος Λιμενικού Σώματος σημαιοφόρος Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, το μέλος της Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. Φήμης Παλλαδινός, ο πρόεδρος του ΑΝΟ Ζακύνθου Γιάννης Κούτσης, ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Π. και γραμματέας της Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. Κώστας Καλογερόπουλος, ο πρώην υπεύθ. εθνικών αποστολών της Ε.Ι.Ο. Τάκης Νικηφορίδης, καθώς βέβαια ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος του Λάτσειου Ναυτικού Ομίλου Κατακόλου Θόδωρος Καββαθάς με τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα